Shendet

Vetëm 10-vjeçe, vajza arrin të mposhtë kancerin e gjirit pas 2 vitesh luftë

Është vetëm 10-vjeçe dhe deri më tani është diagnostikuar si pacientja më e vogël me kancer gjiri.
Në moshën 8-vjeçare, ajo zbuloi një kokërr në gjoks dhe në vitin 2015 vajza iu nënshtrua një ‘mastecomy’, që i hoqi të gjitha indet e gjirit duke penguar kancerin e sekretimit të gjirit që të përhapet.
Chrissy Turner tashmë gëzon shëndet të plotë, ndërsa edhe prindërit e saj, Annette dhe Troy kanë luftuar me kancerin përpara prandaj e dërguan menjëherë vajzën që të merrte trajtim mjekësor.

Shtype reklamen dhe prit 5 sekonda pastaj shiko videon e ngjarjes…