Lajme

Shkodrani “i tërbuar”: Nusja më tha që po del të blejë, por shkoi tek komshiu për…

Një histori tradhëtie është rrëfyer nga një burrë, i cili ka zbuluar pabesinë që e shoqja i bënte pikërisht me komshiun e tyre të divorcuar.

“Jepi të gjitha një femre e të degjeneron në mënyrën me spektakolare. Madje dashnorin shkon e ta gjen bash në lagje, në pallatin përballë.

Ç’tju them më përpara…Jam 48 vjeç e nusen e kam 34. Jemi marrë me shkuesi, por e kam dashur e prapë e dua.

Nuk punoj dhe të shumtën e kohës e kaloj në shtëpi se në fakt kam pësuar një aksident në punë 7 vite më parë dhe nuk më lejohet të punoj.

Ekonomikisht nuk jemi keq se kemi dy qera që marrim. Nusja punon, por nuk e ka me detyrim. Nejse me pak fjalë që t’i përshtatem temës, 2 muaj më parë kam zbuluar se më tradhëton.

Kliko ne reklam per tpar videon e ngjarjes.. shokuese: