Magazina

Motrat ‘tironse’ që bëjnë seks treshe. Ja sa e kanë çmimin dhe ku i gjeni (FOTO +18)

Disa ditë më parë në Tiranë u arrestua një tutore dhe disa vajza të reja, të cilat ushtronin prostitucion online e më konkretisht punonin në një chatline.

Kohët e fundit është rritur ndjeshëm rasti kur vajza të ndryshme kontaktojnë meshkujt dhe u ofrojnë atyre trupin e tyre kundrejt shumave të caktuara.

Një gjë e tillë i ndodhi një djali, i cili u kontaktua nga një vajzë. Ajo i thotë se për të fjetur një natë me të duhet të paguajë 50 euro ndërsa për një javë, 700 euro.

Edhe më e habitshme është kërkesa e vajzës, nëse kundrejt shumës së paguar djali preferonte edhe persona të tjerë në marrëdhënien seksuale, e në këtë rast i sugjeroi të motrën.

Vajza është nga Shkupi dhe i tregon detaje nga qyteti i saj e vendi ku mund të takohen për të “mbaruar punë”.

Kliko ne reklam per te kontaktu me kto motra dhe per te par qmimin per nje nat…

 

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *