Magazina

Mësuesja kryente seks me djemtë e klasës gjatë pushimit në shkollë, ja çka i ndodhë (Foto)

Një mësuese që sipas prokuroreve e kishte kthyer klasën e saj në një ‘strofull seksi’ për nxënësit të gjithë  shkollës është dënuar me gjashtë vjet burg. 

35 vjeçarja Danielle Matko kryente veprime seksuale me djem adoleshentë gjatë 5 minutave pushim mes orëve pas mësimit.

Ajo u kap pasi policia hasi një fotografi të gjinjve të saj, të bëra nga një nga nxënësit.Mësuesja angleze kreu seks oral me një djalë 15 vjeç në Phoenix.

Ajo gjithashtu tregoi se e preku seksualisht viktimën dhe e lejoi një djalë të dytë 15-vjeçar t’i prekte gjinjtë.

Kliko ne reklam dhe prit 5 sekonda pastaj hapet videoja e ngarjes mes mesueses dhe nxenesve, nuk do ta besoni,,,