Lajme

Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.
Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb.
Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.
Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?

Kliko ne reklam per tpar videon se kë zgjedhin femrat..

 

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *