Teknologji

Kaq e thjeshtë paska qenë! Zbulo me këtë mënyrë se kush të telefonon me privat (Video)

Të gjithë bezdisemi nëse na telefonojnë pa numër.

Dikush,i cili nuk ka as emër dhe as figurë,por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate?

Nëse po,atëherë kjo është mundësia juaj.

Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis,në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj.

Shtypeni reklamen dhe pritni 5 sekonda per te par videon se si zbulohet kjo..