Magazina

Fluturoi me mijëra kilometra për të takuar të dashurin, por ai i thyen zemrën në aeroport

E dini atë shprehjen për dashurinë bëhet gjithçka. Një shprehje, e cila është vërtetuar edhe nga 24-vjeçarja Sophie Stevenson.
Sophie u takua me Jesse Mateman ndërsa ishte në pushime në Barcelonë në gusht të këtij viti.

Ata i mbajtën kontaktet dhe vajza vendosi ta vizitonte atë në qytetin e tij të lindjes.

Ajo fluturoi me milje të tëra dhe harxhoi shumë para, por gjithçka i shkoi dëm pasi Jesse nuk u paraqit në aeroport, pavarësisht se i kishte i kishte thënë se ishte në aeroport dhe po e priste.

Kliko ne reklam per tpar videon…